ویزای استرالیا

استرالیا از جمله کشورهایی است که برای سفر یا مهاجرت به آن، به ویزا نیاز دارید. در اینجا به معرفی فهرست کاملی از انواع ویزاهای کشور استرالیا با استفاده از منابع جدید ومعتبر سال 2024 می پردازیم.

انواع ویزاهای استرالیا

ویزاهای استرالیا هرکدام با یک کدطبقه بندی که عددی سه‌ رقمی میباشد مشخص می‌شوند. این ویزاها در کد‌های متعددی با توجه به منظوروهدف شما از سفر یامهاجرت دسته‌بندی می‌شوند؛ مانند ویزای گردشگری ،ویزای تجاری ،ویزای مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی، سرمایه‌گذاری، پناهندگی و … .
در ادامه مطلب به معرفی این کدها میپردازیم.

ویزاهای توریستی یا گردشگری استرالیا

زیرگروه 600 یا همان ویزای توریستی استرالیا خود به سه دسته تقسیم میشود:

1.لاین گردشگری (Tourist Stream)

2.لاین اسپانسر فامیلی (Sponsored Family Stream)

3.لاین سفر کاری (Business Visitor Stream)

با توجه به هدفی که از سفر به استرالیا دارید، باید از روش‌های بالا، ویزای توریستی را بگیرید و به این کشور سفر کنید.هزینه اقدام برای هر سه نوع ویزا 195 دلار استرالیا است.

1-لاین گردشگری : ویزای توریستی استرالیا بدون دعوتنامه 

شما هدفتان از سفر و مدت‌زمان پیشنهادی برای ویزا را اعلام می‌کنید؛ اما این ادارۀ مهاجرت استرالیا ست که مدت‌زمان ویزای شما را تعیین می‌کند که بین 3 ماه تا 1 سال است. البته اگر متقاضی، والدین یک شهروند استرالیایی یا مقیم دائم استرالیا واجد شرایط باشد، ممکن است اجازه اقامت بیش از 12 ماه را دریافت کند.

ویزای توریستی استرالیا می‌تواند یک‌بار ورود (Single Entry) یا چندبار ورود (Multiple Entry) برای شما صادر شود و بتوانید با آن از استرالیا خارج شوید و دوباره به این کشور سفر کنید.

2- لاین اسپانسر فامیلی : ویزای توریستی استرالیا با دعوتنامه 

اسپانسر فامیلی هم یکی دیگر از انواع  ویزای 600 استرالیا است که به آن ویزای توریستی استرالیا با دعوتنامه می‌گویند؛ چون در این روش یکی از اعضای خانواده یا فامیل شما، اسپانسر شما می‌شود و یک دعوتنامه برایتان صادر می‌شود که شانس صدور ویزا را بالا ببرد.در این روش در صورت درخواست اداره مهاجرت استرالیا اسپانسر باید مبلغی را به عنوان ضمانت تحویل دهد و پس از    باز گشت متقاضی ویزا آ نرا پس بگیرد.(مبلغ این ضمانت معمولا بین 5000 تا 15000 دلار است)

مدت دقیق اقامت با این ویزا را نیز ادارۀ مهاجرت استرالیا تعیین می‌کند و یک‌بار ورود (Single Entry) است. در مدت اقامت، می‌توانید تا 3 ماه در این کشور تحصیل یا در دوره‌های آموزشی شرکت کنید، اما اجازۀ کار کردن ندارید.

3- لاین سفر کاری:

اگر برای بستن یک قرارداد کاری باید به استرالیا سفر کنید، یا می‌خواهید در یک سمینار یا نمایشگاه شرکت کنید یا یک مصاحبۀ شغلی دارید، باید برای این نوع از ویزای 600 استرالیا درخواست بدهید.

در مدت اقامت در استرالیا با این ویزا، حق تحصیل و کار کردن ندارید،و نمی‌توانید به‌شکل مستقیم محصولات و خدماتی به شرکت‌ها و سازمان‌های استرالیایی یا مردم عادی بفروشید.

این ویزا می‌تواند به‌ صورت مالتیپل صادر شود و معمولا حداکثر مدت آن سه ماه است.

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

مدارک شخصی:

  • سوء‌پیشینه
  • پاسپورت معتبر و مدت‌دار (حداقل 6 ماه)
  • یک قطعه عکس مورد تایید vfs global
  • شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج و ترجمۀ موارد خواسته‌شده
  • مدارک تاریخچۀ سفرهای قبلی
  • نامۀ تمکن مالی (معمولاً پرینت حساب با موجودی و گردش 3ماهه)
  • دعوتنامۀ اعضای خانواده یا فامیل در استرالیا (در صورتی با دعوتنامه می‌خواهید سفر کنید)
  • تکمیل فرم‌های مربوطه برای صدور ویزا
  • مدارک دعوت نامه کاری، شرکت در کنفرانس و … . (در صورتی قصد سفر کاری دارید.)
  • انگیزه‌ نامه که در آن باید قصدتان از سفر و برنامه‌هایتان در مدت سفر را شرح دهید.

مدارک تای – Tie (مدارک وابستگی به ایران):

  • نامه‌ای که کارفرمایتان صادر کرده و نشان می‌دهد شما یک شغل در ایران دارید.
  • سند خانه، زمین، ماشین و … که نشان می‌دهد شما در ایران دارایی منقول و غیرمنقول دارید.
  • گواهی اشتغال به تحصیل که نشان می‌دهد شما در ایران در حال تحصیل هستید.
  • جواز کسب، اسناد مالیاتی، مدارک شرکت و اسنادی که نشان دهد شما در ایران یک کسب‌وکار دارید.
  • مدارک هویتی که نشان دهد اعضای خانوادۀ شما در ایران هستند و بعد از سفر باید به ایران برگردید.
  • سایر مدارکی که نشان‌دهندۀ ارتباطات مالی ،ملکی واجتماعی شما با ایران و احتمال بالای برگشت‌تان باشد.

ویزای 601 استرالیا

مجوز الکترونیکی سفر (Electronic Travel Authority)

ویزای ۶۰۱ استرالیا، یک ویزای توریستی الکترونیکی موقت است که به دارنده اجازه می‌دهد برای گردشگری، ملاقات خانوادگی یا اهداف تجاری، به این کشور سفر کند. ایرانیان کشورهای آمریکا، کانادا، ژاپن، مالزی، سنگاپور و کره جنوبی؛ امکان درخواست برای این ویزا را دارند. اخذ ویزای ۶۰۱ استرالیا، بسیار ساده‌تر و سریع‌تر از سایر ویزاهای استرالیا است، زیرا مراحل اخذ آن کاملاً آنلاین است و به ندرت نیاز به مدرک اضافی خواهد داشت و می‌توانید آن را در عرض ۲۴ ساعت دریافت کنید.

درخواست ویزای الکترونیکی شما در یک پایگاه داده آنلاین استرالیا ذخیره شده و به شماره پاسپورتتان مرتبط می‌شود. بنابراین نیازی به سفر به سفارت استرالیا برای مهر ویزا نخواهید داشت. شما باید در هنگام درخواست برای اخذ ویزای ۶۰۱ استرالیا، خارج از این کشور باشید. ویزای ۶۰۱ استرالیا به شما این امکان را می‌دهد که در یک دوره ۱ ساله هر چند بار که بخواهید از استرالیا دیدن کنید. هر بار که این ویزا را دریافت می‌کنید، می‌توانید حداکثر تا ۳ ماه در استرالیا اقامت داشته باشید.ایرانیان از داخل ایران نمی توانند این ویزا را درخواست کنند.

 

ویزای 771 استرالیا

ویزای ترانزیت، توقف کوتاه مدت وعبوراز استرالیا  (Transit visa):

ویزای ترانزیت استرالیا یکی از ویزاهای پرکاربرد و موقتی شناخته می‌شود. افرادی که قصد مسافرت به یک کشور دیگر و عبور از استرالیا را دارند، می‌توانند از این ویزا استفاده کنند. ویزای 771، به مسافران این امکان را می‌دهد که 72 ساعت داخل استرالیا اقامت کنند و پس از اتمام وقت تعیین شده، به سفر خود ادامه دهند.

با ویزای ترانزیت ساب‌کلاس 771 نمی‌توانید خانواده را همراه خود ببرید. باید برای هر شخص که قصد سفر دارد، یک ویزای جداگانه تهیه کنید. این موضوع برای نوزادانی که در پاسپورت والدین قرار دارند نیز صدق می‌کند. برای اخذ این ویزا باید تمام شرایط لازم را داشته باشید و از قوانین استرالیا پیروی کنید.

برای اخذ این ویزا شما باید خارج از استرالیا باشید،بلیط رزرو داشته باشید و مدارک مورد نیاز برای سفر به کشوری دیگر ظرف 72 ساعت پس از ورود به استرالیا را داشته باشید.هزینه این ویزا رایگان است.

 

ویزای گردشگری 651 استرالیا

ویزای گردشگری الکترونیکی (e Visitor):

ویزای eVisitor برای یک دوره 12 ماهه اعطا می شود. هر بار که وارد استرالیا می شوید، می توانید تا 3 ماه اقامت داشته باشید. این ویزا اجازه چند بارورود را به شما می دهد، بنابراین می توانید در مدت اعتبار هر چند بار که بخواهید استرالیا را ترک کرده و دوباره وارد شوید.

 

ویزای 417 استرالیا

ویزای تعطیلات کاری  (Working Holiday visa) :

ویزای توریستی استرالیا با شماره 417 به عنوان ویزای کار و تعطیلات (Working Holiday Visa) معروف است. این ویزا به افراد زیر 31 سال که می‌خواهند به استرالیا سفر کنند و در حین اقامت توریستی خود در این کشور امکان کار کردن و همچنین زندگی موقت را تجربه کنند، ارائه می‌شود.

ویزای ساب کلاس 417 به شما اجازه می‌دهد تا حداکثر 12 ماه در استرالیا باقی بمانید وبرای کار محدودیت زمانی ندارید. همچنین شما می‌توانید تا حداکثر 6 ماه از این دوره 12 ماهه را در یک شغل خاص کار کنید.

برای اخذ ویزای ساب کلاس 417، عموما شما باید شرایط و الزامات خاصی را داشته باشید، از جمله داشتن قابلیت مالی کافی برای تامین هزینه‌های اولیه سفر، داشتن بیمه سفر معتبر، و پاسپورت معتبر با مدت اعتبار کافی. علاوه بر این، شما می‌توانید در حین اقامت خود در استرالیا درتخصص های خاصی کار کنید.

 

ویزای 462 استرالیا

ویزای کار و تعطیلات (Work and Holiday visa)

این نوع ویزای توریستی استرالیا برای متقاضیان 18 تا 30 ساله و برای یکسال صادر می شود. دارنده این ویزا از امکان تحصیل (برای مدت 4 ماه) و کار قانونی برای مدت 1 سال بهره مند می شود. این ویزا نیز تنها برای 28 کشور دنیا از جمله آمریکا، ترکیه، جمهوری چک و… قابل دریافت است و برای ایرانیان امکان‌پذیر نیست.

ویزاهای تحصیلی و آموزشی استرالیا

ویزاهای تحصیلی استرالیا برای مدت زمانی که شما در این کشور تحصیل می کنید، صادر می‌شوند. همچنین در میان انواع ویزاهای استرالیا برای تحصیل، مجوز ورود برای خانواده‌هایی که فرزندانشان در استرالیا مشغول به تحصیل هستند نیز وجود دارد.

ویزای 500 استرالیا ، ویزای دانشجویی (student visa)

ویزای تحصیلی استرالیا در واقع همان ویزای دانشجویی ساب‌کلاس 500 است. این ویزا یک ویزای موقت 5 ساله است و امکان تحصیل در تمام مقاطع را در استرالیا فراهم می‌کند. با این ویزا می‌توانید در حین تحصیل کار کنید و اعضای خانواده را همراه خود به استرالیا ببرید.

مزایای ویزای تحصیلی استرالیا

  • امکان اقامت تا حداکثر 5 سال
  • امکان تحصیل در همه مقاطع تحصیلی
  • امکان همراهی همسر و فرزند زیر 18 سال
  • امکان سفر بدون محدودیت
  • امکان کار در حین تحصیل؛ 48 ساعت در دو هفته (دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد تحقیقاتی یا دکترا محدودیت کاری ندارند.

مراحل درخواست ویزای دانشجویی 500 استرالیا

مرحله اول: برای دانشگاه مورد نظر اقدام کنید و نامه پذیرش بگیرید؛

قبل از درخواست ویزای 500 استرالیا، باید در دانشگاه مورد نظر ثبت‌نام کرده، شهریه را پرداخت و تاییدیه ثبت‌نام بگیرید. این تاییدیه ثبت‌نام، CoE نام دارد که برای اخذ ویزای تحصیلی لازم است. هر دانشگاه، شرایط خاص خود را دارد.

مرحله دوم: مدارک مورد نیاز خود را جمع‌آوری کنید؛

در این مرحله، باید مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای 500 جمع‌آوری کنید.مدارک مورد نیاز برای این کار عبارت‌اند از:

  • گذرنامه یا پاسپورت معتبر
  • مدارک و ریز نمرات تحصیلی
  • ارائه تاییدیه ثبت‌نام (COE)
  • مدرک زبان
  • گواهی عدم سوء‌پیشینه
  • صورت حساب بانکی
  • سند ازدواج (در صورت متاهل بودن)
  • مدارک هویتی از جمله شناسنامه و کارت ملی
  • ارائه بیمه سلامت دانشجویان خارج از کشور (OSHC)

مرحله سوم: برای درخواست ویزا اقدام نمایید؛

وارد سایت ImmiAccount شوید و فیلدهای درخواستی را پر کنید. برای این کار می‌توانید از هر نقطه از دنیا اقدام کنید. اطلاعات خواسته شده باید به‌صورت کامل پر شوند، در غیر این صورت ممکن است درخواست شما رد شده یا به تعویق بیفتد.

مرحله چهارم: همیشه در دسترس بوده و منتظر نتیجه ویزا بمانید؛

پس از درخواست ویزا، باید همیشه در دسترس باشید تا اگر با شما تماس گرفته شد فوراً پاسخگو باشید. همچنین لازم است به‌طور مرتب پروفایل خود را چک و پیام‌های دریافتی را بررسی کنید. منتظر جواب درخواست از سوی سازمان اداره مهاجرت استرالیا بمانید. نتیجه به‌صورت کتبی اعلام خواهد شد.

ویزای 590 استرالیا ، ویزای گاردین یا ویزای همراه دانش آموزی (student guardian visa ):

ویزای 590 گاردین استرالیا یا ویزای سرپرست دانشجویی یک ویزای موقت است که به شما این امکان را می‌دهد تا برای حمایت از فرزند خود که با ویزای تحصیلی در استرالیا حضور دارد، جهت بازدید و همراهی او وارد استرالیا بشوید.

شرایط دریافت ویزای گاردین استرالیا

فرد متقاضی این ویزا باید به صورت رسمی، از والدین دانشجو بوده و یا حضانت او را به عهده داشته باشد و یا یکی از خویشاوندان بالای 21 سال که توسط والدین یا قیم دانشجو معرفی و تایید شده باشد. در واقع اگر قرار است نسبتی با فرد دانشجو یا دانش آموز داشته باشد باید شامل یکی از موارد زیر شود:

  • والد یا  والد ناتنی، پدربزرگ و مادربزرگ، خواهر و برادر رسمی یا ناتنی، عمه، دایی، خاله رسمی یا ناتنی، خواهرزاده، برادرزاده، پارتنر یا نامزد تایید شده.
  • بتواند از نظر مالی این دانشجو یا دانش آموز را تامین کند و پول کافی برای اقامت خود داشته باشد.
  • اعضای خانواده زیر 6 سال نداشته باشد مگر اینکه دلایل قانع کننده ای برای تنها گذاشتن او وجود داشته باشد. فرد کمتر از 6 سال هم اجازه همراهی با دارنده این ویزا را ندارد مگر در موارد خاص و استثنایی.
  • ترتیبات رفاهی را برای افراد تحت تکفل در خارج از کشور انجام دهد.
  • ممکن است لازم باشد نشان دهد که الزامات زبان انگلیسی را دارد.
  • نشان دهد که بیمه درمانی کافی دارد.
  • پول کافی برای حمایت از اقامت خود داشته باشد.
  • یک ورودی موقت واقعی و ثبت شده داشته باشد.
  • الزامات شخصیتی و سلامتی لازم را برآورده کند. برای این منظور، باید پیش از اخذ ویزا، یک معاینه پزشکی کامل انجام داده و گواهی سلامتی را به دست آورد. (جسمی و روحی و روانی)
  • بیانیه ارزش های استرالیا را امضا کند.
  • بدهی های احتمالی را به دولت استرالیا بازپرداخت کند.
  • قبلاً لغو یا رد ویزا نداشته باشد.
  • سفر متقاضی باید به نفع فرزند دانش آموز یا دانشجو باشد.

در هنگام اقدام ویزاهای ذیل را نداشته باشد (اگر در زمان درخواست در استرالیا هستید):

ویزای دیپلماتیک و کنسولی کار خانگی (موقت) ( 426)
ویزای کار موقت (روابط بین‌الملل) ( 403) در جریان کارگر خانگی (دیپلماتیک یا کنسولی)
ویزای دیپلماتیک (موقت) ( 995)
ویزای ترانزیت ( 771)
ویزای توریستی( 600)

طبیعی است که مدت ویزای شما تحت عنوان ویزای گاردین استرالیا، به ویزای دانشجویی و سن آنها بستگی دارد و با توجه به آن تعیین می‌شود.

گفتنی است که گاردین مجاز است با این ویزا به خارج از استرالیا سفر کند و تا هر زمان که ویزا معتبر است، هر بار که خواست دوباره به استرالیا بازگردد.

ویزای 407 استرالیا ،ویزای آموزش شغلی(Trainig  Subclass) 

ویزای 407 استرالیا،ویزای آموزش شغلی به شما اجازه میدهد تا نهایتا به مدت ۲ سال در استرالیا بمانید که پس از اتمام دوره خود می توانید در استرالیا زندگی و کار کنید. می‌توانید تا زمانی که این ویزا اعتبار دارد، هر چند بار که بخواهید استرالیا را ترک کرده و برگردید.

مزایای دریافت ویزای 407 استرالیا

ویزای 407، یکی از ویزاهای استرالیا است که علاوه‌براینکه فرصت ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای و به‌دست آوردن مشاغل بهتر را فراهم می‌کند، مزایایی خاص خود را هم دارد. از جمله مهم‌ترین مزایای اخذ آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • با این ویزا، اعضای خانواده متقاضی نیز می‌توانند او را همراهی کنند.
  • می‌توانید با داشتن آن تا 2 سال به‌عنوان کارآموز در استرالیا زندگی و کار کنید.
  • امکان دریافت اقامت دائم استرالیا با این ویزا وجود دارد.
  • زمان پردازش ویزای آموزش شغلی استرالیا سریع و بین 6 تا 8 ماه است.
  • نیازی به ارائه مدرک زبان با نمره بالا ندارید. برای اخذ این ویزا، داشتن مدرک پایه زبان انگلیسی معادل با نمره 4.5 (IELTS) یا نمره بالای 30 آزمون PTE کافی است.
  • درخواست برای این ویزا هم به‌ صورت onshore (برای افراد ساکن استرالیا که قصد تغییر وضعیت ویزا دارند) و هم به‌صورت offshore (برای متقاضیان خارج از خاک استرالیا) امکان‌پذیر است.

انواع ویزای آموزشی 407 استرالیا

1. ویزای آموزشی برای ثبت‌نام Training required for registration)

ویزای آموزشی برای ثبت‌نام، اولین نوع از ویزای 407 است که یک ویزای بر مبنای کار است و باعث می‌شود تا متقاضی بتواند با استفاده از آن وارد استرالیا شود و با کسب آموزش‌ها و به دست آوردن شرایط لازم، بتواند در مشاغل مورد نیاز استرالیا ثبت‌نام کند. در واقع هدف از این ویزا، ایجاد الزامات لازم برای عضویت یا دریافت مجوز برای کار در استرالیا یا کشور مبدأ است. 

2. ویزای بهبود مهارت‌های شغلی (Training to improve skills)

ویزای 407 آموزش شغلی استرالیا، نوع دیگری هم دارد که با عنوان آموزش برای بهبود مهارت‌های شغلی شناخته می‌شود. اگر شما مورد حمایت مالی یک شرکت استرالیایی باشید، می‌توانید با این ویزا برای بهبود مهارت‌های خود، وارد استرالیا شوید. برنامه‌های آموزش شغلی این نوع از ویزای 407 استرالیا، شامل حال افرادی که دارای مهارت‌های بالا و تجربه قبلی در شغل مورد نظر هستند، می‌شود.

3. ویزای آموزشی برای ظرفیت‌سازی در خارج از استرالیا

این نوع ویزای آموزشی با هدف توسعه مهارت‌های حرفه‌ای ارائه شده است. در واقع این ویزا مناسب افرادی است که:

  • در حال حاضر در یک مؤسسه آموزشی در استرالیا ثبت‌نام کرده‌اند و باید یک دوره آموزش عملی یا تحقیقی را برای کسب صلاحیت‌های لازم بگذرانند.
  • کارمندان بخش‌های مدیریتی یا مدیران توانمند که نیاز به آموزش عملی و تحقیقی دارند یا به دنبال فرصت شغلی در کانادا میگردند.
  • در استرالیا یا کشور خود، یک حامی دولتی دارند.

ویزاهای شغلی ومهارتی استرالیا

بیشترین تنوع وتعداد ویزای استرالیا دراین بخش قراردارد 24 ویزا در بخش ویزاهای کاری و مهارتی استرالیا وجود دارد؛ که تعدادی از آن‌ها مربوط به سرمایه‌گذاری در این کشور هستند. بعضی از این ویزاها موقت و بعضی دائم هستند؛ به‌همین‌شکل بعضی از آن‌ها نیازمند اسپانسر یا پیشنهاد کاری بوده و با بعضی از آن‌ها هم می‌توان به‌صورت مستقل و بدون اسپانسر درخواست کرد.

ویزای 190 استرالیا (ویزای دائم مهارتی با اسپانسر ایالتی)

اقامت دائم استرالیا اقامت از طریق ویزای ۱۹۰ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره‌مند می‌شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند. برای ویزای ۱۹۰ استرالیا احتیاجی به کارفرما ندارید و از داخل یا خارج استرالیا می توانید اقدام کنید.

متقاضیان این ویزا میتوانند، با استفاده از اسپانسر ایالتی به استرالیا مهاجرت کنند. درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۵ امتیاز کسب نمایند، واجد اخذ این ویزا خواهند بود. در این ویزا یکی از ایالت های استرالیا به عنوان ایالت اسپانسر، ۵ امتیاز به متقاضی اعطا می کند و متقاضی باید حداقل ۶۰ امتیاز شخصا به دست آورد تا به مجموع ۶۵ امتیاز برسد. دارندگان ویزای ۱۹۰ استرالیا، ملزم هستند طبق قانون هر ایالت، برای مدت مشخصی (معمولا حداقل ۲ سال) در ایالت اسپانسر کننده، کار و زندگی نمایند.

ویزای 189 استرالیا(ویزای دائم مهارتی مستقل)

ویزای 189 استرالیا، یکی از ویزاهای مهارتی مستقل است که برای جبران کمبود نیرو کار در مهارت‌های مورد تقاضای استرالیا به نیروهای کار ماهر خارجی تعلق می‌گیرد. منظور از مستقل این است که برای اخذ این ویزا، نیازی به معرفی از طرف کارفرما، حامی یا اسپانسر دولتی یا ایالتی در استرالیا ندارید و می‌توانید به‌صورت دائمی در هر کجای این کشور به‌همراه خانواده خود، مشغول به کار، تحصیل و زندگی شوید.

ویزای 491 استرالیا(ویزای موقت مهارتی با اسپا نسرایالتی وفامیلی)

ویزای ۴۹۱ استرالیا برای نیروهای کار متخصصی است که قصد دارند در کشور مذکور مشغول به کار شوند. این ویزا موقتی بوده و معمولا تا 5 سال اعتبار دارد. پس از این مدت نمی‌توان آن را تمدید کرد اما بر اساس شرایط، قابلیت تغییر به ویزای اقامت دائم وجود دارد. بنابراین اگر به‌دنبال یک برنامه مناسب برای مهاجرت کاری به استرالیا می‌گردید که بتوانید در این کشور اقامت کنید و از نزدیک با شرایط آشنا شوید، ویزای ۴۹۱ استرالیا ممکن است همان گزینه ایده‌آلی باشد که در نظر دارید.

ویزای 188 استرالیا(ویزای موقت سرمایه گذاری وتجاری)

ویزای 188، یک ویزای موقت و یکی از انواع ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا است. این ویزا به صاحبان مشاغل و کارآفرینانی که دارای کسب‌و‌کار هستند یا در زمینه مدیریت اجرایی، سوابق درخشانی دارند، اجازه اقامت تا 5 سال در استرالیا و امکان راه‌اندازی یا سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار جدید یا موجود را می‌دهد.

ویزای 888استرالیا(ویزای دائم سرمایه گذاری و تجاری)

به‌طورکلی ویزای 888 مخصوص سرمایه‌گذاران و کارآفرینان موفقی است که حداقل 200 هزار دلار برای خرید یا راه‌اندازی یک کسب‌وکار در استرالیا سرمایه‌گذاری کرده‌اند. علاوه ‌بر این، فرد متقاضی باید دارای ویزای 188 استرالیا و 2 – 4 سال سابقه کار و زندگی در این کشور باشد.

ویزای 476 استرالیا (ویزای موقت فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص)

ویزای 476 ویزایی است که برای فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی از دانشگاه‌های مورد تأیید استرالیا صادر می‌شود. این افراد با دریافت این ویزا می‌توانند تا سقف 18 ماه در زمینه تخصصی خود در استرالیا کار کنند و درنهایت با داشتن امتیازهای لازم برای اقامت دائم اقدام کنند.

ویزای 858 استرالیا (ویزای اقامت دائم نخبگان ویژه درخواست ازداخل استرالیا)

ویزای اقامت دائم نخبگان (GlobalTalent) استرالیا، به ویزای افراد متخصص و نخبه در زمینه‌های علمی، ورزشی، هنری، آکادمیک و پژوهش نیز شناخته می‌شود. اخذ این ویزا که از اواخر سال 2019 معرفی شد نیازمند شرایط خاصی از جمله داشتن معرف معتبر در استرالیا است.

ویزای 186 استرالیا(ویزای دائم کاری با اسپانسری کارفرما)

ویزای 186 استرالیا برای اقامت دائم استرالیا می باشد و مناسب افراد متخصص و ماهری است که توسط یک کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا حمایت مالی می شود. اگر شما یک پیشنهاد کاری از استرالیا دارید و به اصطلاح جاب آفر دریافت کرده باشید بهترین گزینه ویزای 186 استرالیا می باشد.

ویزای 891 استرالیا(ویزای دائم سرمایه گذاری برای دارندگان ویزای 162)

این ویزا برای آن دسته از سرمایه‌گذاران یا کارآفرینان واجد شرایط که تمایل دارند فعالیت خود را در استرالیا ادامه دهند، طراحی شده است.

تنها کسانی واجد شرایط دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب‌کلاس 891 هستند که از قبل، ویزای موقت ساب‌کلاس 162 را داشته باشند.

ویزای 494 استرالیا(ویزای موقت مهارتی منطقه‌ای با اسپانسری کارفرما)

ویزای ساب کلاس 494 استرالیا این ویزا به کارفرمایان منطقهای اجازه می دهد تا نیروی کار متخصص خود را که در بازار کار داخلی کمبود دارند، از خارج از خاک استرالیا تامین نمایند. با دریافت این ویزا می توانید به مدت ۵ سال در استرالیا اقامت داشته باشید.

ویزای 482 استرالیا(ویزای موقت جبران نیروی کار ماهر با اسپانسری کارفرما)

ویزای 482 که یکی از ویزاهای کاری استرالیا است به کارفرمایان اجازه می دهد که برای پر کردن موقعیت های کاری موجود در صورتی که نتوانند یک فرد استرالیایی با مهارت متناسب پیدا کنند، اسپانسر شاغلین ماهر شوند.

ویزای 191 استرالیا(ویزای دائم مهارتی برای دارندگان ویزای 491)

ویزای 191 استرالیا نوعی ویزای کاری است که به شما این امکان را می‌دهد تا به‌صورت دائم در این کشور اقامت داشته باشید و به مدیریت کسب‌وکار خود مشغول شوید. با دریافت ویزای 191 استرالیا همچنین می‌توانید برای اخذ حق شهروندی نیز اقدام کنید.

ویزای 485 استرالیا(ویزای کار موقت فارغ التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا)

ویزای 485 فقط برای افرادی صادر می‌شود که در یکی از دانشگاه‌های استرالیا تحصیل کرده‌اند. این ویزا به شما اجازه می‌دهد که پس از فارغ‌التحصیلی تا حداکثر 18 ماه در استرالیا اقامت داشته باشید و مشغول به کار شوید.

برای دریافت ویزای 485 باید کمتر از 50 سال داشته باشید. همچنین از زمان فارغ‌التحصیلی شما نباید بیشتر از 6ماه گذشته باشد.

ویزای 892 استرالیا (ویزای صاحبان کسب و کار با اسپانسر ایالتی)

ویزای صاحبان کسب و کار با اسپانسر ایالتی استرالیا ، از انواع ویزاهای دائم کشور استرالیا است. این ویزا برای افرادی مناسب است که می‌خواهند تجارت خود را در استرالیا ادامه دهند یا یک تجارت جدید در استرالیا راه‌اندازی کنند.

ویزای 893 استرالیا (ویزای سرمایه گذاری با اسپانسر ایالتی)

ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس 893 استرالیا یکی از انواع ویزاهای مهاجرت به استرالیا است که از طریق سرمایه‌گذاری به افراد متقاضی اعطاء می‌گردد.

ویزای 408 استرالیا (ویزای فعالیت موقت)

این ویزای موقت به شما امکان می‌دهد برای شرکت در رویدادهایی که توسط دولت استرالیا تایید می‌شوند به این کشور سفر کنید و تا زمانی که رویداد طول می‌کشد یا برای حداکثر 4سال در این کشور بمانید.

ویزای 403 استرالیا (ویزای موقت کار (روابط بین الملل)

ویزای 403 ویزای موقت برای کاردرشرایط خاص است که روابط بین المللی استرالیا را بهبود می بخشد.

ویزای 400 استرالیا (ویزای موقت کار تخصصی)

ویزای 400 استرالیا ویزای موقت برای افرادی است که می‌خواهند برای انجام کارهای بسیار تخصصی کوتاه مدت و غیر مداوم به استرالیا سفر کنند یا فعالیتی را به عنوان یک شرکت کننده انجام دهند.

ویزای 887 استرالیا (ویزای دائم کار منطقه‌ای برای دارندگان ویزای کار)

ویزای مهارتی منطقه ای استرالیا یک ویزای دائمی است. این ویزا فقط برای افرادی صادر می‌شود که قبلاً ویزای کار موقت استرالیا را داشته‌اند و در طول ویزای قبلی خود در یک منطقه مشخص در استرالیا کار و زندگی کرده‌اند. 

ویزای 890 استرالیا (ویزای اجازه کار برای صاحبان کسب و کار در استرالیا)

دارندگان این نوع ویزا اجازه اقامت دائم در استرالیا را دارند. متقاضیان می توانند در طول اقامت خود در استرالیا مشغول به کار و تحصیل شوند. افراد می توانند برای مدت 5 سال در داخل و بیرون از استرالیا رفت وآمد داشته باشند.

ویزای 132 استرالیا (ویزای دائم استعدادهای تجاری)

ویزای 132 سرمایه گذاری استرالیا از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا شما و خانواده‌تان، ویزای اقامت دائم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن از جمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان در استرالیا برخوردار می‌شوید.

ویزای 124 استرالیا (ویزای استعدادهای درخشان ویژه درخواست از خارج استرالیا)

ویزای 124 به افرادی که در سطوح بین المللی در زمینه‌های فعالیت خود به عنوان فرد برجسته به رسمیت شناخته شده و افتخار آفرین هستند تعلق می‌گیرد.

ویزاهای خانواده و ازدواج استرالیا

در طبقه بندی ویزای مربوط به برنامه‌های مهاجرتی در کنار مهاجرت تجاری و تخصصی به زیر شاخه مهاجرت خانوادگی می‌رسیم.

این نوع از مهاجرت در 4 حالت زیر بررسی می‌شود:

  • ویزای پارتنر

  • ویزای والدین

  • ویزای کودک

  • ویزای سایر افراد خانواده

 

ویزای 309 پارتنر (موقت مشروط) (Partner (Provisional) Visa, subclass: 309) 

این ویزا به پارتنر یا همسر فرد مقیم دائم استرالیا یا شهروند این کشور یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند اجازه می‌دهد به طور موقت در استرالیا زندگی کند. با این ویزا می‌شود برای ویزای پارتنر دائمی سابکلاس 100 اقدام کرد.

ویزای 100 پارتنر (مهاجر) (Partner (Migrant) Visa, subclass: 100) 

این ویزا به پارتنر یا همسر فرد مقیم دائم استرالیا یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند اجازه می‌دهد که به طور دائمی در استرالیا زندگی کند. این ویزا معمولا به افرادی که ویزای پارتنر موقت (سابکلاس 309) دارند تعلق می‌گیرد.
با داشتن این ویزا، زندگی، کار و تحصیل در استرالیا به صورت نامحدود ممکن می‌شود. درخواست شهروندی استرالیا نیز در صورت واجد شرایط بودن امکان پذیر است.

ویزای 820 پارتنر (موقت) (Partner (Temporary) Visa, subclass: 820)

ویزای موقت پارتنر یا سا بکلاس 820 استرالیا به پارتنر یا همسر فرد مقیم دائم استرالیا یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند اجازه می‌دهد که به طور موقتی در استرالیا زندگی کند. گرفتن این ویزا اولین قدم برای گرفتن ویزای پارتنر دائمی (سابکلاس 801) است.

ویزای 801 پارتنر (دائم)  (Partner (Permanent) Visa, subclass: 801) 

ویزای ازدواج 801 ویزای دائمی است که به همسر یا شریک زندگی شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا، یا شهروند نیوزلند واجد شرایط اجازه می‏دهد تا به طور دائم در استرالیا زندگی کند. این ویزا دومین مرحله از فرآیند دومرحله ‏ای اخذ ویزای دائم ازدواج است که با ویزای موقت ازدواج 820 آغاز می‏شود.

ویزای 300 ازدواج احتمالی  (Prospective Marriage Visa, subclass: 300)

برای اشخاصی مناسب است که نامزد هستند و قصد ازدواج در استرالیا را دارند.

ویزای 143 والدین سهم دار (Contributory Parent Visa, subclass: 143)

ویزای والدین استرالیا از نوع اقامت دائم بوده و مختص والدینی است که حداقل نیمی از فرزندانشان شهروند استرالیا باشند یا اقامت دائم این کشور را داشته باشند. فرزندان میبایست اسپانسر والدین خود برای دریافت این ویزا شوند.

به‌ وسیله ویزای خانوادگی استرالیا هر فردی که اقامت دائم این کشور را داشته باشد یا شهروند آنجا باشد، می‌تواند برای اعضای خانواده خود مجوز ورود بگیرد. هرچه نسبت خانوادگی نزدیکتر باشد، اخذ ویزا راحت‌ تر است

ویزای والدین سالخورده سابکلاس 804

این ویزای دائمی به والدین سالخورده فرد دارای اقامت دائم یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند اجازه اقامت در استرالیا می‌دهد. در این ویزا سن شما باید در محدوده سن بازنشستگی در استرالیا باشد.
شما باید به سن بازنشستگی رسیده باشید. سن بازنشستگی در قوانین استرالیا با توجه به تاریخ تولد، از  65 تا 67 سال است. برای گرفتن این نوع ویزا بر خلاف ویزای 114، لزومی به وابستگی برای نیازهای اساسی به خویشاوندا نتان در استرالیا نیست.

ویزای موقت کمک کننده والدین سالخورده سابکلاس 884

این ویزای موقت به والدین سالخورده فرد دارای اقامت دائم یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند اجازه اقامت موقت در استرالیا می‌دهد.
در این نوع از ویزا شما باید هنگام درخواست و هنگام بررسی ویزا در استرالیا باشید و از مراحل قانونی عبور کرده باشید و فرزندی داشته باشید که مقیم دائم یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند باشد.

ویزای کمک کننده والدین سالخورده سابکلاس 864

این ویزای دائمی به والدین سالخورده فرد دارای اقامت دائم یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند اجازه اقامت دائم در استرالیا می‌دهد.

در این نوع از ویزا، عدم اقدام و یا نداشتن ویزای موقت اسپانسری والدین (سابکلاس 870) هنگام اقدام برای این ویزا، داشتن فرزندی که مقیم دائم یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند باشد لازم است. همچنین سن شما باید در محدوده سن بازنشتگی در استرالیا باشد.

ویزای موقت کمک کننده والدین سابکلاس 173

این ویزای موقتی به والدین فرد دارای اقامت دائم یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند اجازه اقامت موقتی در استرالیا می‌دهد.
در این نوع از ویزا داشتن شرایط بالانس خانوادگی اهمیت دارد. همچنین فرزندی که مقیم دائم یا شهروند استرالیا یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند است باید اسپانسر شما شود. داشتن تمام شرایط ویزا و تبعیت از قوانین استرالیا نیز الزامی است.

ویزای موقت والدین تحت حمایت مالی (اسپانسرشیپ) سابکلاس 870

این ویزای موقتی به والدین فرد دارای اقامت دائم یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند اجازه اقامت تا 3 یا 5 سال در استرالیا می‌دهد.
در این نوع از ویزا شما باید پیش از درخواست ویزا یک اسپانسر تایید شده داشته باشید. درخواست آنلاین برای این ویزا الزامی است و فرستادن درخواست ویزا طی 6 ماه پس از تایید اسپانسر (مگر اینکه شما اجازه درخواست از داخل استرالیا داشته باشید) اهمیت دارد.

 

ویزای والدین سابکلاس 103

این ویزای دائمی به والدین فرد دارای اقامت دائم یا شهروند استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزیلند اجازه اقامت دائم در استرالیا می‌دهد.در این نوع از ویزا شما به مدت 5 سال از زمان دریافت ویزا، به تعداد دلخواه می‌توانید به استرالیا و یا از استرالیا سفر کنید.

 

ویزاهای پناهندگی و بشر دوستانه استرالیا

ویزای پناهندگی استرالیا ساب‌کلاس ۲۰۱

این ویزا برای افرادی است که در خارج از استرالیا زندگی می‌کنند و هنوز موفق به خروج از کشورشان نشده‌اند.

 

ویزای پناهندگی استرالیا ساب‌کلاس ۲۰۳

 این یک ویزای اضطراری است که از طریق کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد اقدام و روند آن سریع‌تر از ویزاهای پناهندگی است، زیرا افراد در کشورشان امنیت جانی ندارند و در معرض خطر قرار دارند وباید هرچه‌سریعتر نجات یابند.

 

ویزای پناهندگی استرالیا ساب‌کلاس ۲۰۴

این ویزا مخصوص بانوان است. زنانی که خارج از کشور اصلی خود و همراه با خطر زندگی می‌کنند. این افراد توسط کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد شناسایی و وضعیت مورد ادعای آنها بررسی خواهد شد.

 

ویزای 866 استرالیا(ویزای محافظت (Protection visa))

این ویزای حفاظتی دائمی است و به افرادی اعطا می‌شود که شرایط پناهندگی و حفاظت تکمیلی را دارند. برای درخواست این ویزا، باید با ویزای معتبر دیگری در استرالیا ورود قانونی داشته باشید. دارندگان این سند مجاز به کار، تحصیل و سفر آزادانه (البته با ارائه این نوع ویزای بشردوستانه استرالیا) هستند.

 

ویزای 785 استرالیا (Temporary Protection visa)

این ویزا برای کسانی که بدون ویزا وارد خاک استرالیا شده و تمایل به دریافت پناهندگی دارندمیباشد. دریافت کنندگان واجد شرایط بازگشت به کشور نبوده و اجازه اقامت، کار و تحصیل موقت را در استرالیا به دست خواهند آورد.مدت این ویزا معمولا 3 سال است.

 

ویزای 790 استرالیا (Safe Haven Enterprise visa)

این ویزا برای افرادی که بدون ویزا وارد استرالیا شده اند و درخواست پناهندگی می کنند، حفاظت موقت ارائه می دهد.

با توجه به محدودیت‌های مکان اسکان، تنها افرادی که شرایط پناهندگی استرالیا را دارند، موفق به دریافت این ویزاها خواهند شد.



سایر ویزاهای استرالیا

این هاشامل ویزاهایی هستند که با اهداف خاصی صادر می‌شوند یا حین بررسی پرونده‌تان توسط دولت استرالیا، تا مشخص شدن تکلیف باید با آن‌ها در استرالیا بمانید.
  • ویزای 010 استرالیا (Bridging visa A – BVA)
  • ویزای 020 استرالیا (Bridging visa B – BVB)
  • ویزای 030 استرالیا (Bridging visa C – BVC)
  • ویزای 050 و 051 استرالیا (Bridging visa E – BVE)
  • ویزای 942 استرالیا (Crew Travel Authority visa)
  • ویزای 151 استرالیا (Former Resident visa)
  • ویزای 988 استرالیا (Maritime Crew visa)
  • ویزای 602 استرالیا (Medical Treatment visa)
  • ویزای 157 155 استرالیا (Resident Return visa)
  • ویزای 444 استرالیا (Special Category visa)
  • Special Purpose visa
  • ویزای 405 استرالیا (Investor Retirement visa)
  • ویزای 808 استرالیا (Confirmatory (Residence) visa)

برای ورود یا اقامت در کشور استرالیا بیش از صد نوع ویزا وجود دارد که مسافر باید با توجه به هدف خود از سفر یکی از آنها را انتخاب کند در مقالات آینده سعی میشود مواردی که بیشتر مورد استفاده است را با جزئیات بیشتر ارائه نماییم.

Table of Contents
پیمایش به بالا